Etusivu

torstai 19. toukokuuta 2016

Näyttö ja Yrittäjyysviikon teko


1. IDEA - Ensin lähdin miettimään nimeä ja iskulausetta yrittäjyyden pohjalta. Nimi ja iskulause olivat englanninkieliset, mutta päädyin lopulta suomenkieliseen nimeen ja iskulauseeseen, koska ei jotkut saata ymmärtää mitä ne tarkoittavat ja kun vaihdoin nimen suomenkieliseksi, nimeksi tuli YRI2016 mikä on lyhenne yrittäjyydestä. Iskulauseeni on usko itseesi ja ota riskejä, minkä keksin ihan itse. Sinä päätät mitä itse haluat tehdä ja mitä uskot osaavasi ja ota riskejä vaikka se saattaa olla haastavaa ja mutkia tulee yrittäjyydessä vastaan

2. PINTEREST + MUU TIEDONHANKINTA/IDEAT - Kävin Pinterestissä katsomassa inspiraatiota logojen tekemiseen mistä löysin ideoita joita olisin laittanut julisteisiin. 3. LOGO - Logoni kuvastaa emoji käsiä jotka muodostuvat Y-kirjaimeksi mikä tarkoittaa yrittäjyyttä, mutta tarkoittaa myös yrittäjyyden lisäksi, että yrittäjyys on hyvä asia, vaikka yrittäjyys saattaa olla haastavaa ja mutkiakin ilmestyy matkaan.


4. VÄRIT - Värini olivat maantien harmaa, ruskea, vaalean sininen, tumman sininen ja vaalean liila. Värit pitäisi olla vaaleampia, mutta ne olivat muuttuneet varmaan tulostuksen aikana tummemmiksi. Päädyin näihin väreihin, koska ne näkyivät ottamassani kuvassa mikä näkyi työn taustalla. Värit viestivät rauhallista, rentoa ja ehkä vähän "uskollisuutta".


5. JULISTEET - Tässä näkyy alkuvaiheessa oleva juliste mikä näyttää samalta A4:na. Siinä esiintyy logo, viikonpäivät, tapahtuma ja sen paikka missä se pidetään. Eri fontit mitkä esiintyy typografiassa esiintyvät nimessä, iskulauseessa, tapahtuman päivämäärässä, viikonpäivissä, tapahtumissa ja niiden paikoissa. (valmista julistetta ei saanut tähän laitettua joten tässä on alkuvaihe julisteen teosta).


6. VALMIS PLANSSI - Tässä vielä valmis planssi missä kaikki tehdyt työt näkyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti