Etusivu

tiistai 24. toukokuuta 2016

Logot ja tunnukset

Personal Branding:


// Plenty of different takes on the way you can express one name.:

Monogram for London based tailor Roberto Revilla designed by Friends.:

Script and sans-serif logo-type for Lulu Cake Boutique designed by Peck and Co.:


Logo uses only one color which is black. It is a very simple logo with as simple name "Brown Tea and Coffee":

Motez - Very simple 3D typeface that works well. I am going to use this kind of typeface to do a simple 3D typeface for my designs.:

Woodhouse Architecture Rebrand:

La  Navidad es el día ideal para demostrar y compartir nuestros sentimientos más profundos. Es nuestra oportunidad para reflexionar sobre nuestras acciones y, sobre todo, el mejor momento para perdonar todo tipo de rencores con aquellas personas cercanas a nosotros.:


i adore this logo. so minimal, lovely, and clear. also i'm in love with round logos.:

Another version of the logo for a home-moving company. Work Inquiries → Ramotion.com GitHub | Behance | Twitter | Facebook:

Kaikki logot mitkä valitsin ja jotka jäävät mieleenpainuviksi ovat yksinkertaiset ja tunnistettavat logot. Yhdessä logossa on eri suunnitteluja yhdestä nimestä miten sitä voisi eri tavoin suunnitella ja sijoittaa. Jotkut ovat hyvin yksinkertaisia ja kirjoitettu kaunokirjallisesti. Pari logoa ovat "henkilökohtaisempia" logoja jotka ovat yksinkertaisia omalla tavallaan. Viimeinen logo on suunniteltu liittyvän koteihin ja muuttamiseen. Mielestäni kaikki logot ovat kiehtovia ja tykkään niistä kaikista, koska ne ovat yksinkertaisia ja minimaalisia.

Logo:

Logo on yrityksen tai tuotteen nimen tietty tavoin määrätty graafinen esitystapa. Logo eroaa siten liikemerkistä että liikemerkki kattaa logon lisäksi kuvallisen symbolin. Hyvä logo pitää olla yksilöllinen, tarkoituksellinen, käytännöllinen, graafinen, yksinkertainen muodoltaa ja välittää halutun viestin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti