Etusivu

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

NÄYTTÖ VIIKKO 3:

Maanantai:

Viimeisen viikkoni ensimmäisenä päivänä aloitin naisten ja lasten varaston piikkausta ja sen jälkeen vuorossa oli vaatteiden hälyttämistä, kun kuorma oli tullut (kaksi laatikkoa ja kolme pahvilaatikkoa). Myöhemmin autoin yhtä työntekijää vaatteiden viikkauksessa isojen tyttöjen pöydille ja myös henkarointiakin tein samalla. Seuraavaksi viikkasin vaatteita isojen poikien puolelle. Ennen työpäivän loputtua vein vielä roskat.

Tiistai:

Hintakylttien teko miesten ja naisten puolelle oli seuraavana päivänä vuorossa. Jälleen oli vaatteiden hälyttämistä, kun kuorma tuli (kolme laatikkoa ja kolme pahvilaatikkoa). Iltapäivällä autoin erästä työntekijää tekemään frontti-pöytää ja puin myös mallinukkeja.

Keskiviikko:

Aamu alkoi taas naisten ja lasten varaston piikkauksesta, sen jälkeen kuorma oli tullutkin jo niin pääsin hälyttämään vaatteita (kuusi laatikkoa). Työpäivän loputtua vein vielä roskat.

Torstai:

Vaatteiden hälyttämisellä alkoi aamuni, kun kuorma oli tullut ja pääsin samalla blokkaamaan vaatteita pois kuormasta (neljä laatikkoa). Myöhemmin päivällä kun vaatteet oli hälytetty pääsin viemään roskat ja sen jälkeen viikkasin ja henkaroin miesten pyjamat.

Perjantaina:

Viimeisenä työpäivänä pääsin viimeisen kerran piikkaamaan ja sen jälkeen oli vaatteiden hälyttämistä viimeisen kerran, kun kuorma oli tullut (neljä laatikkoa). Ja ennen kuin työpäiväni loppui vein vielä roskat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti