Etusivu

lauantai 5. joulukuuta 2015

NÄYTTÖ VIIKKO 2:

Maanantai:

Ensimmäinen asia, mitä pääsin tekemään aamulla oli naisten ja lasten varaston piikkaus. Kun olin valmis piikkauksessa, kuorma oli tullutkin jo, niin pääsinkin sitten hälyttämään vaatteita (kaksi laatikkoa ja kymmenen pahvilaatikkoa). Hälyttämisen jälkeen pääsin vaihtamaan vaatteet mallinukeille ja auttamaan erästä työntekijää tekemään frontti-pöytää.

Tiistai:

Hintakylttien tekeminen oli seuraavan päivän "aamuaskare" mitä pääsin tekemään naisten edullisille vaatteille. Sen jälkeen menin piikkaamaan naisten ja lasten vaatteita varastoon. Piikkauksen jälkeen pääsin hälyttämään vaatteita, mikä kuuluu joka päiväiseen arkeeni ja niin myös piikkaaminen (kolme laatikkoa ja kolme pahvilaatikkoa). Pääsin myöhemmin päivällä vaihtamaan vaatteet isojen poikien ja pienten tyttöjen mallinukeille. Ennen kuin työpäiväni päättyi vein vielä roskat.

Keskiviikko:

Aamulla otin kuorman vastaan, blokkasin vaatteet (eli lajittelin vaatteet tiettyihin koreihin ja laatikkoihin) ja lopulta vaatteiden hälyttäminen (neljä laatikkoa ja kaksi pahvilaatikkoa). Naisten ja lasten varaston piikkaus oli seuraava asia, mitä pääsin tekemään. Miesten mallinukelle vaatteiden vaihto, koska myös pöytäkin vaihtui. Kuorman mukana oli tullut paljon aamutakkeja ja niitä piti sitten viedä varastoon, jotta niitä ei olisi liikaa. Roskien vienti oli viimeinen asia, jonka tein ennen kuin työpäiväni loppui.

Torstai:

Kuorman tultua pääsin jälleen hälyttämään vaatteita (neljä laatikkoa ja kaksi pahvilaatikkoa). Piikkaus oli seuraavana vuorossa, kun olin kaikki vaatteet hälyttänyt. Vaatteiden vaihto pienten tyttöjen ja pienten poikien puolelle oli seuraava asia. Päivän päätyttyä ripustin vielä henkareita.

Perjantai:

Saavuin aikaisemmin töihin aamulla, niin pääsin jälleen kerran hälyttämään vaatteita (kolme laatikkoa). Kesken hälyttämisen sanottiin,että voin mennä piikkaamaan, niin tein sen sitten, mutta tällä kertaa piikkasin ainoastaan lasten puolen, koska naisten puoli oli jo tehty. Pääsin sitten piikkauksen jälkeen jatkamaan vielä hälyttämistä. Loppupäivästä vaihdoin henkarit pitkiin metallihenkareihin miesten farkkupuolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti