Etusivu

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Myymälätila skannaus

Heti ensimmäisenä kun kävelee KappAhlliin päin huomaa sen logon, mikä näkyy hyvin esimerkiksi Lindexiin päin.
KappAhllin sisäänkäyntejä on kaksi eli ensimmäinen sisäänkäynti löytyy Kappahllin logon puolelta ja toinen sitten KappAhllin takaata missä rullaportaat sijaitsevat. Sisäänkäyntien ikkunoissa saattaa joskus olla mainoksia esimerkiksi "valitse 3 maksa 2" tai sitten "Kaikki tuotteet -25%". Takana olevassa sisäänkäynnin ikkunassa lukee aukioloajat.
KappAhllin verkkosivut ovat hyvät, sieltä löytyy kaikki alennukset, yhteystiedot, tarjoukset jne. KappAhllissa on näyteikkunat missä joskus on mainoksia uusista tarjouksista, mutta mallinukkeja ei ikkunoissa ole. Tällä hetkellä KappAhllissa on trendipöytiä naisten, miesten ja lasten puolella. Myös kassan lähelläkin on joulua varten tehty pöytä missä on mm. aamutakkeja, sukkia, tossuja ja neuleita.
Liikkuminen on kätevää ja on paljon tilaa liikkua esimerkiksi rattaitten kanssa, kun on paljon tullut telineitä liikuteltua. Se mikä myös helpottaa liikkumista on se kun lasten puolella on isoja tauluja missä lukee lasten koot, joten ainakin tietää missä ne ovat.
KappAhllissa soi musiikkia missä kuuluu toisten liikkeiden mainoksia ja joskus KappAhllin omia mainoksiakin.
Valaistus KappAhllissa on hyvä eikä mikään ole pimennon peitossa ja myös sovituskopeissakin on hyvä valaistus, jopa sovituskoppien peileissäkin ovat valot, jotka valaistavat hyvin.
Miesten ja naisten, ja lasten puolelta löytyy sovituskoppeja, joita on yhteensä 10 kappaletta.
Henkilökunnan vaatetus on oma pukeutuminen eli ei ole työvaatteita ollenkaan, mutta ollessani KappAhllilla, harjoittelijalla pitää olla musta pitkähihainen ja mustat housut.
 
Kuvassa näkyy KappAhllin pohjapiirros ja kulkureitit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti