Etusivu

perjantai 27. marraskuuta 2015

NÄYTTÖ VIIKKO 1:

Näyttöni siis alkoi maanantaina 23.11., joten viikon päätyttyä kirjoitan aina tänne mitä olen viikon aikana tehnyt.

Maanantai:

Aamuni alkoi naisten ja lasten varaston piikkauksella (eli skannaamalla tuotteita joita puuttuu myymälästä), jonka jälkeen aloin hälyttää (eli jos on uusi tuote se hälytetään) uusia vaatteita tai samoja vaatteita, joita kuorman aikana tuli. Poikkeuksellisesti kuormalaatikoita tulee yleensä viisi tai enemmän, mutta nyt tuli vain yksi. Naisten pyjama-asuillekin tein hintakyltin joulua varten.

Tiistai:

Sama homma jatkui seuraavanakin päivänä eli ohjelmassa oli naisten ja lasten varaston piikkaus. Vaatteiden hälyttämistä myöskin, kun kuorma saapui ja kuormalaatikoita tuli neljä laatikkoa. Myöhemmin päivällä pääsin tekemään Black Friday:n hintakylttejä perjantaita varten. Työpäivän loputtua vein vielä roskat.

Keskiviikko:

Piikkauksella alkoi seuraavakin päivä, jotta tuotteita olisi tarpeeksi. Kuorman saavuttua otin sen vastaan ja blokkasin vaatteet, jotta ne voi lajitella ja hälyttää. Laatikkoja tuli kolme ja yksi pahvilaatikko. Työpäivän päätteeksi vein roskat.

Torstai:

Tällä kertaa aamuuni ei kuulunut piikkaus, koska eräs toinen työntekijöistä hoiti sen. Kuorman vastaanotto ja kuorman blokkaus kuului tehtävääni tällä kertaa ja laatikoita oli viisi ja kaksi pahvilaatikkoa. Aamupäivällä vein roskat ja päivällä tein myös hintakylttejä miesten neuleita varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti